AfterDawn: Nyheder

EIZO's udgiver en kombineret gamer- og grafikerskærm med 240 Hz

Skrevet af Martin Graversen @ 30.8.2013 13:01

EIZO's udgiver en kombineret gamer- og grafikerskærm med 240 Hz Uden at råbe op om det med ekstreme- og overbrugte gaming-udtryk, har EIZO muligvis udgivet den bedste all-around skærm til dato, i form af 23,5" 1920x1080-pixels DuraVision FDF2405W.
Skærmen benytter et nyere VA-panel, der bedst kan beskrives, som en kombination af det billige samt hurtige TN-panel og det dyre samt flotte IPS-panel. VA-teknologien slår faktisk typisk både TN og IPS, når det gælder sortniveau og skyggedetaljer. Panelet har også en god betragtningsvinkel, men responstiden og farvegengivelsen er ikke helt på samme høje niveau som henholdsvis TN- og IPS-baserede skærme.

Det mest specielle ved EIZO's nye skærm er dens opdateringsfrekvens, for mens alle grafikerskærme typisk kører med 60 Hz og de fleste dyre gamerskærme med 120 Hz, så kan FDF2405W prale med en 240 Hz-opdateringsfrekvens. Det skal dog tages med et gran salt, for teknisk set kører skærmen med 120 Hz, som den selv konverterer til 240 Hz, ved at forudsige ændringer i billedet.

Læs også: BenQ lancerer ny skærmteknologi til de kræsne gamereDet er ikke den første 120 Hz VA-baseret skærm på markedet, men mange af de eksisterende lider under panelteknologiens dårlige responstid. Det er EIOZ dog kommet meget godt efter, med en responstid på kun 4 ms (grå-til-grå). Den har desuden en kontrastratio på 5000:1, en lysstyrke på op til 450 cd/m² og en betragtningsvinkel på 176° (både horisontalt og vertikalt).

Vi kender hverken FDF2405W's lanceringsdato eller pris, men det er sandsynligvis også underordnet, for kender man EIZO's high-end skærme, ved man også, at de prismæssigt ikke ligger i nærheden af discountmarkedet.


Kilde: TechPowerUp

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder