AfterDawn: Nyheder

Acer opgraderer flippende Aspire R7-bærbar med touchpen og Haswell

Skrevet af Martin Graversen @ 3.9.2013 17:23

Acer opgraderer flippende Aspire R7-bærbar med touchpen og Haswell

Acers prisvindende Aspire R7-bærbar med det besynderlige flipdesign opgraderes snart til Intels seneste Haswell-generation af energieffektive processorer og udstyres nu med en lækker touchpen.
Acer afslørede den kombinerede tablet og bærbar Aspire R7 tilbage i maj, og det er ikke gået stille for sig. Den vandt blandt andet priserne 'Bedste valg' til Computex, Red Dot-prisen for produktdesign og Computex D&I-pris. Det ukonventionelle flipdesign tilbyder fire overordnede indstillingsmuligheder: Den kan bruges som en traditionel bærbar, en tastaturfri tablet, en ekstern skærm eller den såkaldte Ezel-tilstand, hvor skærmen hæves over tastaturet.Computeren er udstyret med en 15,6" 1920x1080-pixels touchskærm, der nemt kan flippes rundt. Og som noget nyt, inkludere bærbaren nu også en touchpen, så man nemmere kan tegne og skrive på den store touchskærm. Tastaturet kommer i øvrigt med diskret baggrundsbelysning.

Læs også
: Førstehåndsindtryk af Razers nye 14" Blade-gamingbærbar

De opgraderede udgaver af Aspire R7 kommer med Windows 8.1 præinstalleret, når de engang kommer ud i butikkerne senere på året. Man kan desuden se frem til en smule bedre performance og væsentligt bedre batteritider med nye Haswell-baserede processorer. Modellerne bliver også tilgængelige med op til 12 GB hukommelse, op til 1 TB harddiskplads eller op til 256 GB SSD-plads


Kilde: TechPowerUp

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder