AfterDawn: Nyheder

Apple inviterer til iPhone-lancering den 10. september

Skrevet af Martin Graversen @ 4.9.2013 13:24

Apple inviterer til iPhone-lancering den 10. september

Nu er det endeligt officielt. Apple sendte tidligere i dag invitationer ud til et lanceringsevent den 10. september.
Eventen løber af stablen kl. 19:00, dansk tid, i Apples hovedkvarter i Cupertino, Californien. Ud over de farverrige cirkler på invitationen, som måske indikere de forventede farver af den billigere iPhone 5C, ved vi officielt set intet om hvad Apple vil lancere den 10. september.

Læs også: Apples iPhone 5C og iPhone 5S afbildet på samme foto

I takt med at Apple er vokset stødt igennem årene, er de også gradvist blevet dårligere til at holde på hemmeligheder. Vi har derfor en meget god idé om, hvad vi kan se frem til tirsdag aften. Ud over iPhone 5C med et farverigt plastikbagcover, er vi også sikre på, at de vil løfte sløret for en iPhone 5-lignende hurtigere iPhone 5S med grå- og guld-farver, op til 128 GB, et betydeligt bedre kamera med dobbeltblitz og måske en fingertrykaflæser i home-knappen.Læs også: Rygte: iPhone 5S er 31% hurtigere end forgængeren

Vi vil helt sikkert også blive præsenteret for lanceringsversionen af iOS 7, som enten kommer ud til offentligheden samme aften eller på de nye iPhones udgivelsesdato, som sandsynligvis ligger omkring 14 dage efter offentliggørelsen.

Hvad Apple ellers har oppe i ærmet til eventen er vi knap så sikre på. Deres iPad- og MacBook-familier trænger til opdateringer, men de nye iPads får sandsynligvis deres eget lanceringsevent senere på efteråret.


Kilde: MacRumors

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder