AfterDawn: Nyheder

Google annoncerer Android 4.4 KitKat og afslører ved en fejl Nexus 5

Skrevet af Martin Graversen @ 4.9.2013 12:40 Brugerkommentarer (1)

Google annoncerer Android 4.4 KitKat og afslører ved en fejl Nexus 5 Google er på vej med en større Android-opdatering, og traditionstro opkaldes den nye version efter en form for dessert.
Uden at der er blevet udvekslet nogle penge mellem Google og Nestle, har de indgået en aftale om at Android 4.4 skal gå under kodenavnet KitKat (uden mellemrum). De større Android-versioner navngives som sagt efter noget sødt til ganen, mens navnenes startbogstav følger alfabetets rækkefølge. Vi kan derfor allerede spekulere i, hvilken spise den næste version skal opkaldes efter, der selvfølgelig starter med L.Se de gamle versioner med tilhørende madbilleder på Android.com, der af en eller anden grund er på tysk.

Læs også: Nestlé vil finde konkurrencevindere med GPS-chips i chokoladebarerVi ved ikke noget mere specifik om Android 4.4 KitKat, ud over det Google sagde i forbindelse med dagens annoncering: "It's our goal with Android KitKat to make an amazing Android experience available for everybody."Det sagt, så har flere nyhedssites spottet en Google-ansat med en ukendt Nexus-smartphone i selskabets egen afsløringsvideo af deres KitKat-statue. Den eksisterende Nexus 4, som kvinden ved siden af bruger, ser betydeligt mindre ud, og den angivelige Nexus 5-prototype har en større kameralinse, den lader desuden til at være produceret af LG. Google har selv kastet benzin på rygtebålet, ved at forsøge at tage videoen ned efter afsløringen.

Men i kan selv se videoen her under, og se om i kan spotte den mystiske Nexus-enhed cirka 38 sekunder inde i videoen.
Kilde: Engadget

Forrige Næste  

1 brugerkommentar

16.9.2013 08:49

Sjovt som de altid kommer til at afsløre næste version i den branche ;-)


Thomas Buch

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder