AfterDawn: Nyheder

Samsung lancerer også Galaxy Note 3-phablet og Note 10.1-tablet

Skrevet af Martin Graversen @ 5.9.2013 15:25

Samsung lancerer også Galaxy Note 3-phablet og Note 10.1-tablet Samsung havde i går en travl dag, da de blandt andet annoncerede deres første smartur samt den nye Galaxy Note 3-phablet og Galaxy Note 10.1-tablet.
Vi starter med Samsungs seneste bud på en high-end phablet – en mellemting mellem en smartphone og en tablet. Samsung var faktisk de første til at udforske dette marked, og det har været en ren succeshistorie for dem. Nye tal fra IDC viser også, at kinesiske, sydkoreanske og indiske forbrugere til sammen har købt lige så mange phablets (25,2 millioner enheder) over de sidste tre måneder, som de til sammen har købt tablets og bærbarer i samme periode.Galaxy Note 3 har en 5,7" 1080p AMOLED-skærm, en 2,3 GHz Snapdragon 800- eller 1,9 GHz Exynos Octa-processor, 3 GB RAM og så kommer den med 32 og 64 GB i lagringsplads. Den vejer kun 168 gram og den kommer i tre forskellige farver: sort, hvid og pink, der på bagsiden er betrukket med et matchende stykke slidstærkt læder.Læs også: Samsung løfter sløret for Galaxy Gear Smart Watch, uden at imponere

Den nye Note-phablet gør op for mange af de tidligere generationers største skavanker, da der ikke længere er tale om en middelklasses-smartphone med en stor skærm. Den ekstrem hurtige 2,3 GHz quad-core processor, 3 GB RAM og ikke mindst mere end en fordobling af opløsningen, slår tydeligvis fast, at Samsung har stor tiltro til det stadig voksende phablet-marked.Galaxy Note 10.1 2014 Edition, som den sydkoreanske producent har valgt at kalde deres nye tablet, kommer også med et læderbetrukken bagcover, men den bliver dog kun tilgængelig i sort og hvid.4G-LTE udgaven kommer med den samme 2,3 GHz Snapdragon 800-CPU som Note 3, mens 3G og WiFi-udgaverne må nøjes med Samsungs egen Exynos 5420. Den nye tablets skærm skuffer heller ikke, da Samsung har udstyret den med en 10,1" 2560x1600 "Super Clear"-LCD. Ud over dens trådløse standard, kan man også vælge imellem modeller med kapaciteter fra 16 til 64 GB, som dog kan udvides yderligere med et microSD-kort.Den nye Note-generation forventes at udkomme sammen med Galaxy Gear Smart Watch fra den 25. september og en månedstid frem, men nogle af udgaverne kommer dog først ud i butikkerne i løbet af årets tredje kvartal. Alle de nye modeller kommer selvfølgelig med Android 4.3 præinstalleret.
Kilde: AnandTech [1], [2]

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder