AfterDawn: Nyheder

Du kan snart dele alle dine Steam-spil på op til 10 enheder

Skrevet af Martin Graversen @ 12.9.2013 16:56

Du kan snart dele alle dine Steam-spil på op til 10 enheder

Valve introducerede i går 'Family Sharing', der i første omgang snart bliver tilgængelig i et betastadie. Det giver dig, som navnet antyder, mulighed for at dele alle dine spil med familiemedlemmer og venner, men kun med en person af gangen.
Man kunne have håbet på en løsning i stil med Netflix' nye familieprofiler, men Valves familiedeling er væsentligt mere begrænset. Løsningen svarer ganske enkelt til, at man deler sin Steam-konto med andre brugere, uden at skulle udlevere sit kodenavne og dermed give andre adgang til ens betalingsinformationer.

Læs også: Du kan nu returnere spil købt igennem EA Origin

Delingen af ens spilbibliotek foregår i praktisk ved, at man enten deler spillene med bestemte brugere via Steam-indstillinger, eller at man svarer på en delingsanmodning af et spil. Man kan som sagt dele biblioteket på op til 10 enheder, men når en anden person midlertidigt låner et spil, kan du ikke selv samtidigt spille et andet spil.

Spil der kræver en tredjeparts nøgle, konto eller abonnement kan man ikke nødvendigvis dele, men alle DLC'er man har betalt for er tilgængelige for låneren.

Gad vide om det også vil sige, at man kan være logget ind med samme konto på flere computere samtidigt, så man slipper for hele tiden at logge sig ind.


Kilde: Steam

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder