AfterDawn: Nyheder

HP, Acer, ASUS og Toshiba er alle klar med nye Haswell-baserede Chromebooks

Skrevet af Martin Graversen @ 12.9.2013 16:14

HP, Acer, ASUS og Toshiba er alle klar med nye Haswell-baserede Chromebooks

Intel og Google annoncerede under IDF 2013 en lang række nye Haswell-baserede Chromebooks fra producenter som HP, Acer, ASUS og Toshiba.
Chromebooks er ikke så store i Danmark, men det er et utroligt billigt alternativ til Ultrabooks. Der er nemlig tale om en slank bærbar, hvor Windows, harddisken, SSD'en og DVD-drevet er sparret væk. Chromebooks kører i stedet med Google Chrome OS, og alt ens data bliver gemt i skyen, så uden en internetforbindelse er de ubrugelige, men hvem kan leve uden internet?

Læs også: Google lancerer en 10.000 kroners-Chromebook med touchskærm

Vi ved ikke så meget om Toshibas nye Chromebook eller ASUS' første Chromebox, en mini-stationær indenfor Chromebook-segmentet, men produktsiderne for den nye HP Chromebook 14 og Acer Chromebook er kommet op. De lover blandt andet batteritider på op til henholdsvis 9,5 og 8 timer. De bliver sandsynligvis heller ikke meget dyrere end deres tilsvarende eksisterende modeller, der koster mellem 2.200 – 3.000 kroner.

Ud over de førnævnte pc-producenter, har Lenovo også meldt sig ind i kampen, og Samsung har allerede slået sig fast på markedet. Vi kan derfor se frem til et endnu større udvalg- og hårde konkurrence indenfor Chromebooks.


Kilde: Google Chrome Blog

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder