AfterDawn: Nyheder

Netflix finder inspiration til nye indkøb på piratsider

Skrevet af Martin Graversen @ 16.9.2013 19:37

Netflix finder inspiration til nye indkøb på piratsider Netflix rullede deres streamingtjeneste ud i Holland i forrige uge, og i forbindelse med lanceringen fik vi et indblik i hvordan de udvælger tv-serier til både nye og eksisterende markeder.
Kelly Merryman, Netflix' vicepræsident for indkøb, sagde i forbindelse med introduktionen i Holland, at de til dels basere deres valg af tv-serier, ud fra deres popularitet på BitTorrents-netværker og andre former for piratsider. På det Hollandske marked resulterede det for eksempel i, at de fik fat i rettighederne til Prison Break, da serien ifølge Merryman skulle være exceptionel populær på lokale piratkopieringssider.

Læs også: Nu får du endelig din helt egen favoritliste i Netflix

I et andet interview understregede Reed Hastings, administrerende direktør for Netflix, at han godt er klar over, hvor slemt det står til med ulovlige BitTorrent-downloads, men han mener ikke det udelukket er en dårlig ting. Han mener nemlig; "at noget af det bare skaber efterspørgsel", for nogle af piraterne tager måske skiftet til Netflix, da de levere en betydeligt bedre brugeroplevelse end downloading af Torrents.Der er ifølge Hastings også nogle beviser på, at piratkopiering er faldet med ikke mindre end 50 % i Canada, efter at Netflix blev tilgængelig for tre år siden.


Kilde: TorrentFreak

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder