AfterDawn: Nyheder

Nvidia annoncerer Tegra Note: En budgetvenlig Android-tablet

Skrevet af Martin Graversen @ 18.9.2013 16:32

Nvidia annoncerer Tegra Note: En budgetvenlig Android-tablet Vi vil helst ikke træde nogen over tæerne, men selv om Nvidia står bag den nye fuldblods Tegra Note-tablet, er der langt fra tale om en imponerende gaming-enhed, men snarere en direkte konkurrent til Googles billige Nexus 7.
Nvidia står selv for produktionen af den nye tablet, hovedsageligt for at holde prisen nede. Tegra Note bliver dog udelukket solgte igennem deres eksisterende GPU-samarbejdspartnere, inklusiv EVGA, Zotac og PNY, selv om de ikke må klistre deres eget logo på den. Det vil dog sandsynligvis ændre sig, hvis Tegra Note levere en succeshistorie for dens skaber.Tegra Note kommer med en 7" 1280x800 IPS-skærm, 1 GB RAM og selvfølgelig en quad-core 1,8 GHz Nvidia Tegra 4-chip. Nexus 7-konkurrenten kommer også med 16 GB intern lagring, som kan udvides med et microSD-kort på op til 32 GB. Tableten kommer med den nyeste version af Android, og ifølge Nvidia kan man forvente fremtidige opdateringer via WiFi.Læs også: Nvidias håndholdte spillekonsol Shield kan nu forudbestilles

Størrelses- og vægtmæssigt minder den om en mellemting mellem Nexus 7's 2012- og 2013-modeller, da den måler 199 x 119 x 9,6 mm og vejer 320g. Den har desuden et fremadrettet VGA-kamera og et 5-megapixel hovedkamera.

Nvidias vejledende udsalgspris for Tegra Note ligger på kun $199, hvilket vil svare til en dansk markedspris på omkring 1.900 kroner (efter man har lagt moms og afgifter oven i hatten).


Kilde: AnandTech

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder