AfterDawn: Nyheder

AMD's Catalyst 13.9 WHQL og Nvidias GeForce 327.23 WHQL kan nu hentes

Skrevet af Martin Graversen @ 20.9.2013 0:09

AMD's Catalyst 13.9 WHQL og Nvidias GeForce 327.23 WHQL kan nu hentes Windows 8.1-opdateringen, operativsystemets første "servicepakke", er lige om hjørne, og i den anledning er både AMD og Nvidia nu klar med deres første WHQL-certificerede Windows 8.1-kompatible grafikkortdrivere.
AMD's nye driver inkluderer et nyt Catalyst Control Center, som kræver at .NET 4.5-runtime er installeret. Ud over en række meget specifikke fejlrettelser, byder Catalyst 13.9 ikke på de store forbedringer. Hvis du ikke kører med Windows 8, bør du måske i stedet hoppe direkte til Catalyst 13.10-beta, da den inkluderer endnu flere fejlrettelser og betydelige performance forbedringer med CrossFire i blandt andet Rome Total War 2, Saints Row 4 og Metro: Last Light.

Du kan hente den nye Catalyst-driver her
: AMD Catalyst Software Suite 13.9 WHQL

Nvidias driver er stort set den samme som forrige måneds 326.80 beta-driver, nu bare med en WHQL-certificering. Hvis du kører med den sidste officielle driverversion, kan du dog forvente op til 19 % bedre performance i adskillige spil, nye SLI-profiler, TXAA-support i OpenGL og understøttelse af 4K 60 HZ-skærme.

Du kan hente den nye Geforce-driver her
: Nvidias GeForce 327.23 WHQL

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder