AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste gaming CPU'er til prisen: September 2013

Skrevet af Martin Graversen @ 23.9.2013 20:05

Artikel: De bedste gaming CPU'er til prisen: September 2013

I denne måneds opdatering introducerer vi ikke mindre end 14 nye processorer, som hovedsageligt omfatter nye Haswell-baserede CPU'er ned til Core i3- og Pentium-serierne. Der er også et par overraskelser fra Athlon X4 760K, Core i5-3340 og Ivy Bridge-E-familien.
Her på Tom's Hardware udgiver vi månedligt, en simpel liste over vores bud på de bedste gaming CPU'er til vidt forskellige prisniveauer.

Der er som sagt sket en del på CPU-markedet siden sidst, hvilket også påvirker vores anbefalinger. Set fra en gamers perspektiv, er vi som bekendte ikke særlig begejstret for Intels Haswell-arkitektur, selv om serien performer cirka 5 % bedre og bruger op til 20 % mindre strøm end Ivy Bridge-generationen. Det lavere strømforbrug betyder ikke så meget i den sidste ende for os gamere, da vi alligevel smækker et grafikkort i vores system, som typisk trækker mere end 2-3 gange så meget strøm. Ivy Bridge-processorerne med ulåste multipliere (K-modellerne) har også et bedre overclockningspotentiale end tilsvarende Haswell-chips. Alt dette sagt, så nærmer Haswell- og Ivy Bridge-modellernes priser sig, og i takt med dette sker, vil vi selvfølgelig hellere anbefale de Haswell-baserede modeller, i sær dem der alligevel ikke har en ulåst multiplier til overclockning.I den dyreste end, til dem der vil have noget af det überste til både gaming, overclockning og produktivitet, har vi desuden skiftet den Sandy Bridge-E-baserede Core i7-3930K ud med dens tilsvarende 4.000 kroner-dyre Ivy Bridge-E-efterfølger Core i7-4930K.

Sidst men ikke mindst, har vi ændret opsætningen af vores anbefalingsliste, hvilket gerne skulle bringe mere fokus på- og informationer om de enkelte CPU'er.

Læs mere om de seneste CPU-udgivelser og vores opdaterede liste ved at følge nedestående link.

Artikel: De bedste gaming CPU'er til prisen: September 2013

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder