AfterDawn: Nyheder

Microsoft offentliggjorde også nyt tilbehør til Surface: Inkl. et DJ-cover og dockingstation

Skrevet af Martin Graversen @ 24.9.2013 11:57

Microsoft offentliggjorde også nyt tilbehør til Surface: Inkl. et DJ-cover og dockingstation

Hvis der er noget Microsoft og i sær deres administrerende direktør afskyr, måske mere end et overskud, så er det tastaturløse enheder. De kan selvfølgelig ikke ignorere dominansen af fuldblods touch-enheder på smartphone- og computermarkedet, så man kan godt bruge Surface 2 uden det aftagelige tastatur, men man får nok svært ved at lægge de nye forbedrede og farverrige udgaver fra sig.
Touch Cover 2 er, som navnet indikere, et tyndt touch-tastatur uden reelle taster. Vi kender det allerede fra den originale Surface, men i stedet for at have én stor touchsensor i hver enkel "tast", er den nye Touch Cover-generation udstyret med et net af 1.092 små sensorer. Ligesom vi kender det fra tastaturet på vores smartphone vil det i praktisk sige, at man ikke behøver ramme de ønskede taster 100 %, da softwaren kan tage højde for hvad man taster. Coveret fungerer nu tekniskset som én stor touchoverflade, visse Windows 8-relaterede touch-bevægelser kan derfor foretages på tværs af alle tasterne.

Type Cover 2 minder meget om Touch Cover 2, bare med rigtige taster. Det originale Type Cover var kun tilgængelig i sort, men her i anden omgang kan man vælge imellem lilla, pink lyseblå og sort. Tasterne er desuden blevet 1 mm tyndere og de er nu så godt som 100 % lydløse. De to nye tastatur-covers har desuden fået LED-baggrundbelysning, og de er selvfølgelig kompatible med den første Surface-generation.Power Cover er i bund og grund et Type Cover 2 med en ekstra batterikapacitet, der kan forlænge den nye Surface Pro 2's batteritid med op til 2,5 timer.Music Cover er en af de mere interessante nyheder, da der er tale om et særligt touch-cover til – du har sikkert gættet det – musikere og DJ's. Coveret har trykfølsomme taster, der lader DJ's og musikproducere fintune deres næste mix. Det kommer også med baggrundsbelysning, så næste gang du skal optræde på den lokale Crazy Daisy behøver du ikke tage en læselampe med. Music Cover er kompatibel med Surface 2, -Pro og -Pro 2. I første omgang udkommer coveret dog kun til udvalgte musikere, vi ved ikke hvornår det kommer ud i butikkerne.Rosinen i pølseenden er en dockingstation til Surface Pro og Pro 2. Den tilsluttes på siderne af tabletten, så man fortsat kan bruge ens fortrukne Touch-, Type-, Power- eller Music Cover. På bagsiden af den såkaldte Docking Station, får man adgang til en USB 3.0-, tre USB 2.0- og en 100 mb/s Ethernet-port, samt en headset- og en DisplayPort-udgang. Du kan dermed forbinde en skærm med en opløsning på op til 3840x2160 pixels.

Der er faktisk en lille ting til, for brugeroplevelse kan forbedres yderligere med en ny trådløs adapter, der kan omdanne dit tastatur-cover til et trådløst Bluetooth-tastatur.Kilde: Ars Technica

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder