AfterDawn: Nyheder

LG udvider deres udbud af Ultra-Wide skærme

Skrevet af Martin Graversen @ 25.9.2013 17:17

LG udvider deres udbud af Ultra-Wide skærme Alternativet til at sætte to skærme op ved siden af hinanden, og leve med at sidde centreret ud for den distraherende skillelinje, er at købe en såkaldt Ultra-Wide-skærm.
LG udvider nu deres udbud af Ultra-Wide-skærme, hvilket dækker over skærme med panorama-formatforholdet 21:9, med to nye modeller; kaldet EA73 and LN450W. Til trods for de meget forskellige modelnumre, er der i begge tilfælde tale om 29" LED-skærme med LG's egenproducerede IPS-paneler og en form for Full HD-opløsning med 2560x1080-pixels.

Det er måske ikke den mest imponerende opløsning, når man kan købe en mindre og knap så bred 27" skærm med 2560x1440 pixels, hvilket resulterer i næsten 1 million flere pixels på en mindre overflade.Skærmene kan desuden emulere en flerskærmsopsætning, ved at splitte skærmbilledet op i fire dele, så man ikke behøver at flytte så meget rundt på ens vinduer. Det er dermed også muligt, at tilslutte to enheder og vise deres skærmbilleder ved siden af hinanden. De bredde skærme understøtter den mobile MHL-forbindelse, samt HDMI og DisplayPort. LG garanterer desuden for et skærmbillede med en 99 % gengivelse af sRGB-farvespektrummet.

Læs også: Philips lancerer to 29" ultra brede IPS-skærme

Det der adskiller LN450W fra EA73, er at den har en integreret digital TV-tuner. De er desuden begge udstyret med 7W-højtallere og en meget tynd ramme. Priserne kommer henholdsvis til at ligge på 4.150 og 4.500 kroner.
Kilde: TechPowerUp

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder