AfterDawn: Nyheder

OCZ annoncerer to nye Fatal1ty-strømforsyninger med 550 W og 750 W

Skrevet af Martin Graversen @ 26.9.2013 22:19

OCZ annoncerer to nye Fatal1ty-strømforsyninger med 550 W og 750 W OCZ, en af de førende producenter af high-end SSD'er, offentliggjorde i dag to nye strømforsyninger med det gaming-orienterede Fatal1ty-brand.
Fatal1ty, døbt Johnathan Wendel, er som bekendt en af de største eSport-stjerner nogensinde, og han er sandsynligvis stadig blandt de bedst betalende, selv om han stoppede karrieren som professionel gamer for over fem år siden.

Læs også: Thermaltake udgiver software-styrede strømforsyninger

Han forstår da også at brande sit gamer-nick, da han i lang tid har samarbejdet med Creative, ASRock og OCZ, om at producere Fatal1ty-mærkede lydkort, headsets, bundkort, mus og strømforsyninger. I dag skal vi se på to af de sidstnævnte, i form af to nye OCZ-producerede 550 W (OCZ-FTY550W) og 750 W (OCZ-FTY750W)-strømforsyninger.

De kommer begge med et fuldt modulært kabelsystem og en høj effektivitet, som er oplagt til et system med mere end et grafikkort. Strømforsyningerne er begge tildelt en 80-Plus Bronze-certificering, hvilket garanterer en energieffektivitet på op til 85 %. De er også begge udrustet med en enkel +12V skinne, som skulle kunne levere en fornuftig strømfordeling. Begge modellere holder temperaturen nede med en LED-oplyst og støjsvag 135 mm blæser.

Læs også: Kinesisk producent afslører en 2000 W-strømforsyning

Vi kender ikke priserne eller udgivelsesdatoen for de to nye modeller, men OCZ har allerede nogle tilsvarende Fatal1ty-strømforsyninger på markedet fra 2010, og de er tilgængelige for 470 og 620 kroner for henholdsvis 550 W og 750 W. De nye udgaver forventes dog at udkomme meget snart.


Kilde: TechPowerUp

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder