AfterDawn: Nyheder

De nye iPhones får endeligt en dansk udgivelsesdato

Skrevet af Martin Graversen @ 27.9.2013 22:09

De nye iPhones får endeligt en dansk udgivelsesdato

Om præcis tre uger, eller nærmere bestemt fredag den 18. oktober, kan du købe en spritny iPhone 5S og 5C i de danske telebutikker.
Læs også: Apple lancerer også flagskibet iPhone 5S med Touch ID og 64-bit A7-chip

Det skal lige siges, at datoen ikke er officiel bekræftet af Apple, men flere uafhængige kilder har bekræftet datoen. TV2 Beep har blandt andet hevet fat i Michael Bech, direktør og landechef for Humac, som udtalte følgende:

"Det har jeg forventet helt fra starten af. Jeg har ikke fået nogle officielle oplysninger fra Apple endnu, men ud fra de sidste mange års iPhone-lanceringer, så er der gået præcis fem uger fra den store verdenslancering til danskerne får muligheden"

Telefonerne har allerede slået Apples egen salgsrekord med 9 millioner solgte enheder i lanceringsweekenden. Ud fra hvad vi hører, i sær i de første europæiske lanceringslande, kunne Apple havde solgt mange flere, for det er næsten umuligt at få fingrene i en 5S'er. Vi skal derfor ikke forvente, at tilgængeligheden bliver bedre ved den danske lancering, så du skal stå tidligt op, hvis du vil være blandt de første iPhone 5S-ejere i Danmark.

Læs også: Apple slår egen rekord med ni millioner solgte iPhones i første weekendVi forventer selvfølgelig også, at flere butikker vil holde midnatsåben om til den 18. oktober, men det har også længe været muligt, at skrive sig op på ventelister på de forskellige abonnementsudbyderes hjemmesider. Vi kender ikke de officielle priser endnu, men iPhone 5S kommer højst sandsynligt til at koste det samme som iPhone 5 kostede, mens 5C bliver 700-800 kroner billigere.


Kilde: TV2 Beep

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder