AfterDawn: Nyheder

South Park: The Stick of Truth får udgivelsesdato og lanceringstrailer

Skrevet af Martin Graversen @ 27.9.2013 13:10

South Park: The Stick of Truth får udgivelsesdato og lanceringstrailer

South Park, i ved den der dårligt animerede serie med fantastisk pruttehumor, startede på deres 17. sæson i denne uge i USA. Sæsonen er desværre kortet ned til kun 10 afsnit, men så kan vi i det mindste se frem til det mest gennemførte South Park-spil til dato, kaldet South Park: The Stick of Truth, som udkommer omkring samme tidspunkt den 17. sæson stopper.
Det er heller ikke hvem som helst, der står bag spillet. I samarbejde med udviklerne fra Obsidian Entertainment og distribuering af Ubisoft, har holdet bag tv-serien, South Park Digital Studios, for første gang nogensinde været med til at udvikle et South Park-spil.The Stick of Truth er en singleplayer RPG-titel, der grafisk ligner tv-serien på en prik. I spillet styrer man en ny dreng i den lille snebeklædte bjergby South Park, hvor man i selskab med Cartman, Kenny, Stan og Kyle skal bekæmpe underpants-gnomes, hippier og gingerkids, for at finde frem til sandheden om den forsvundne 'Stick of Truth'.

Spillet udkommer til Xbox 360 og PlayStation 3 den 12. december i Europa, men det kommer også til pc på et senere tidspunkt, blandt andet via Steam. En særlig 'Grand Wizard Edition' bliver også tilgængelig. Denne specielle pakke til South Park-fans inkluderer spillet til Xbox eller PS3, en 15 cm høj 'Grand Wizard Cartman'-figur, et håndtegnet kort over South Park og en såkaldt 'Ultimate Fellowship Pack', der inkluderer fire virtuelle kostumer med forskellige bonusser. Det er lidt uklart ud fra pressemeddelelsen, om 'Grand Wizard Edition' kun bliver tilgængelig i USA via Uplay-butikker, eller om den også kommer her til landet.

Læs også: Auktionshuset i Diablo 3 fjernes permanent i 2014

South Park: The Stick of Truth kan allerede forudbestille til Xbox 360 og PlayStation 3 for 400 kroner og til Windows-PC for 250 kroner.
Kilde: Pressemeddelelse

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder