AfterDawn: Nyheder

Artikel: Systembygger-maraton 3. kvartal 2013

Skrevet af Martin Graversen @ 1.10.2013 22:45

Artikel: Systembygger-maraton 3. kvartal 2013 Hver tredje måned får de bedste systembyggere fra vores amerikanske modersite lov til at stå overfor hinanden i en konkurrence om at bygge det mest værdifulde systemer. Det resulterer i tre systemer i vidt forskellige prisklasser. Til sidst i artiklen vil vi forsøge at udpege et af systemerne som den bedste i forhold til prisen.
Udgangspunktet for de enkelte systemer er at bygge den bedste pc, for det budget man nu har til rådighed. I vores systembygger-maraton inkludere det en 4.500 kroners gaming-pc, en 9.000 kroners entusiast-pc og en 18.000 kroners performance-pc.

Som navnet på de to sidste maskiner antyder, er der ikke nødvendigvis tale om de absolut bedste gaming-pc'er i deres respektive prisklasser. Fokus er i stedet langt på en mere all-around performance, men deres performance i spil er alligevel en af de vigtigste kriterier for vores endelige analyse.

Du kan derfor godt bruge de forskellige sammensætninger som udgangspunkter for din næste saml-selv computer. Uden at afsløre for meget, blev vi faktisk positivt overrasket over 4.500 kroners-maskinen i nyere spiltitler.Hvilken maskine tror du leverer den bedste performance til prisen? Følg linket og find svaret i artiklen.

Artikel: Systembygger-maraton: 3. kvartal 2013

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder