AfterDawn: Nyheder

Vertus luksus Android-telefon Constellation koster over 36.000 kroner

Skrevet af Martin Graversen @ 3.10.2013 0:49

Vertus luksus Android-telefon Constellation koster over 36.000 kroner Luksusmobilproducenten Vertu, som tidligere var en underafdeling af Nokia, har netop lanceret deres anden Android-telefon, og den er faktisk mere end 15.000 kroner billigere end dens forgænger.
Det siger dog ikke så meget, for Constellation, som de har døbt den, koster nemlig €4,900 ~ 36.550 kroner. Det er alligevel 30.000 kroner mere end en tilsvarende 32 GB iPhone 5S. Det er selvfølgelig umuligt, at retfærdiggøre det absurd høje prisskilt, men producenten, Vertu, gør alligevel et forsøg.

Fronten af telefon beskyttes med det største stykke safirglas på en telefon, nogensinde. Bagsiden er trukket med et blødt og holdbart kalvelæder, som desuden fås i fem forskellige farver: cappuccino, sort, orange, mokka og hindbær. Resten af kroppen er bygget af klasse 5 titanium, som skulle være betydeligt mere holdbart end aluminium.

Vertus administrerende direktør Massimiliano Pogliani, har i forbindelse med offentliggørelsen sagt, at telefonen klarede sig ekstremt godt i gruppetests i Kina og Rusland. Man skulle ikke tro det, men designet er faktisk betydeligt mere diskret end deres foregående og stadig tilgængelige Vertu Ti.

Læs også: De nye iPhones får endeligt en dansk udgivelsesdato

Contellation kommer med Android 4.2, og den kører med en 4,3" 720p-skærm og en 1,7 GHz dual-core Snapdragon S4-processor. Frontkameraet er kun et 1,3-megapixels, mens hovedkameraet har 13 megapixel og en dobbelt LED-blitz. Det hele holdes i gang med et 1.800 mAh-batteri, og så understøtter den selvfølgelig NFC, WiFi og Bluetooth 4.0. Den har dog kun 32 GB intern lagring, og der er ingen mulighed for at udvide det med et SD-kort.Hvis du har råd til telefonen, har du sikkert også råd til at skrive dig op til sikkerhedsfirmaet Protector Service Groups tjeneste, hvor du i farlige områder kan blive tracket og få hjælp med et tryk på en særlig alarmknap på telefonen. Hvis du er interesseret, kan du på Vertus hjemmeside bestille en tid til at få telefonen fremvist.


Kilde: Vertu

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder