AfterDawn: Nyheder

Omdan dine gamle MicroSD-kort til et SSD-drev

Skrevet af Martin Graversen @ 4.10.2013 14:21

Omdan dine gamle MicroSD-kort til et SSD-drev Den japanske webshop GeekStuff4U er begyndt at sælge en lidt besynderlig lagringsenhed. Med det såkaldte 'microSD SSD Creator Kit' kan du tilslutte op til fire MicroSD-kort i et RAID og dermed bygge din egen SSD.
Så hvis du har en lille håndfuld ubrugte microSD-kort liggende i en skuffe med en kapacitet på op til 32 GB, kan du nu bruge dem til noget fornuftigt og bygge en SSD med en samlet kapacitet på op til 128 GB.

Det lyder umiddelbart som et sjovt lille produkt for et, bevares, meget lille nichemarked. I praktisk er der dog ikke meget at komme efter. Det endelige produkts kapacitet og overførelseshastighed afhænger selvfølgelig af hvilke microSD-kortene man fordrer den med, men GeekStuff4U lover kun en Windows Index Score på op til 3,6 point i lagring, hvilket ligger noget under det en almindelig 7.200 RPM-harddisk kan præstere.

Læs også artiklen: De bedste SSD'er til prisen: August 2013Argumenter for købet bliver heller ikke bedre, når man finder ud af, at den hukommelsesløse enhed koster 550 kroner med moms, men uden porto og importafgifter. Til sammenligning kan man købe Samsungs 120 GB 840-SSD for 680 kroner.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder