AfterDawn: Nyheder

Prisen på Radeon R9 290X er ved en fejl sluppet ud

Skrevet af Martin Graversen @ 4.10.2013 20:29

Prisen på Radeon R9 290X er ved en fejl sluppet ud En af de største amerikanske online teknologibutikker, Newegg.com, har før tid ved en fejl offentliggjort prisen på AMD's kommende grafikkortflagskib Radeon R9 290X.
Der er tale om MSI's R9 290X-kort med AMD's standardkøler, som havde fået tildelt dens egen side på Newegg, hvor man kunne skrive sig op til en notifikationsliste. Siden ser måske uskyldig ud, men med et simpelt højreklik og 'vis kildekode'-funktionen, kan man se kortets lanceringspris på 729.99 dollars. Det stemmer meget godt overens med den forventede udsalgspris på 699.99 dollars, som Newegg har lagt lidt oveni.

Læs også: De første Radeon R9- og R7-grafikkort udkommer i næste uge

Hvis vi holder os til prisskiltet på 730 dollars for R9 290X, kan vi forvente en tilsvarende dansk lanceringspris på 5.000 kroner. Hvis R9 290X virkelig kan udkonkurrere eller i det mindste spille lige op i mod GeForce GTX Titan, som billigst koster 7.100 kroner i Danmark, kan vi først og fremmest forvente nogle rasende personer på Nvidias direktørgang, men også nogle betydelig nedjusteringer af måske flere af Nvidias high-end grafikkort.

Læs også
: Billeder, benchmarks og specifikationer af AMD's R9 290X er dukket op



Vi ved det ikke med sikkerhed, men R9 290X forventes at udkomme den 15. oktober, mest fordi AMD har offentliggjort i et slideshow, at de vil løfte NDA'en på kortet den dag, så alle testere må offentliggøre benchmarks af kortet.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder