AfterDawn: Nyheder

LaCie og Porsche Design introducere en lækker USB 3.0-pen

Skrevet af Martin Graversen @ 9.10.2013 16:30

LaCie og Porsche Design introducere en lækker USB 3.0-pen

LaCie og Porsche Design har efterhånden budt på mange lækre lagringsenheder igennem deres årelange samarbejde, og nu er de klar med endnu en smuk lille sag.
Det nye produkt hedder helt præcist 'Porsche Design USB Key', og som navnet antyder, er der tale om en USB-pen. Den er tilgængelig med op til 32 GB og så understøtter den naturligvis USB 3.0 med overførelseshastigheder på op til 95 MB/s.USB-pennens minimalistiske stil og børstet stålkonstruktion passer godt ind i LaCies anerkendte Porsche Design-serie. Den kan også nemt kunne holde til dagligdagens slidtage, da den udsatte USB-connector er modstandsdygtig over for ridser.

Hvis du frygter at få pennen stjålet, understøtter den desuden en heftig AES 256-bit kodeordsbeskyttet kryptering. Sammen med pennen får du også fri adgang til en tilsvarende kapacitet på Wuala Secure-skylagringstjeneste i et år.

Porsche Design USB Key kan allerede forudbestilles med 16 GB og 32 GB fra LaCies egen hjemmeside for henholdsvis 210 og 350 kroner (med moms).
Kilde: TechPowerUp

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder