AfterDawn: Nyheder

Samsung offentliggører Galaxy Round, deres første kurvede smartphone

Skrevet af Martin Graversen @ 9.10.2013 15:21

Samsung offentliggører Galaxy Round, deres første kurvede smartphone

Samsung er klar med deres første smartphone med en fleksible AMOLED-plastikskærm, kaldet Galaxy Round. Selv om skærmteknologien teknisk set bør kunne bøjes under brug, har Galaxy Round en fast indadgående kurve.
Telefonen udkommer i første omgang eksklusivt i Samsungs hjemland, Sydkorea, for det der svarer til 5.500 kroner (uden moms). Den afrundede skærm består af et 5,7" Super AMOLED-panel med en 1080p-opløsning. Telefon er desuden udstyret med en 2,3 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800-SoC, 3 GB RAM og et 2800 mAh-batteri. Den er kommer også med en 32 GB intern lagringskapacitet, som kan suppleres med et MicroSD-kort på op til 64 GB.Derudover understøtter den op til den trådløse N-protokol, WiFi-Direct, Bluetooth 4.0, NFC, GPS+GLONAS, USB 3.0 og Samsung KNOX. Den er 7,9 mm tyk, vejer 154 gram og så har den et 13-megapixel kamera. Bagsiden beskyttes af et fastmonteret stykke læder, ligesom vi kender det fra Galaxy Note 3. Sidst men ikke mindst, kommer Galaxy Round selvfølgelig med Android 4.3 Jelly Bean.

Når telefonen ligger fladt på et bord, giver den afrundede form blandt andet mulighed for at tjekke hvad datoen og klokken er eller skifte til forrige eller næste sang. Du kan se en ultrakort demonstration af den såkaldte Roll Effect i følgende video.

Læs også: Samsung bekræfter en fleksibel 5,5 smartphone-skærm
Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder