AfterDawn: Nyheder

Apple forventes at løfte sløret for næste iPad-generation den 22. oktober

Skrevet af Martin Graversen @ 10.10.2013 13:09

Apple forventes at løfte sløret for næste iPad-generation den 22. oktober

Flere nyhedssider peger i retningen af et lanceringsevent for den femte iPad-generation den 22. oktober, et år efter deres forrige iPad-event. Den forventede dato blev fulgt op med lækkede højopløsningsbilleder af for- og bagcover af den femte 9,7" iPad.
Læs også: Apple udgiver en tyndere iPad og Retina iPad Mini i årets fjerde kvartal

Den nye iPad forventes at blive 15 % tyndere og 25 % lettere end den eksisterende iPad. Et utal af højkvalitetsbilleder viser også en smallere ramme rundt om skærm-panelet, som i høj grad minder om iPad-miniens design. Derudover forventer vi forbedringer som en hurtigere 28 nm 64 bit-processor og de nye iPhone 5S-farver: sølv og space-grå.

Den anden iPad mini-generation byder nok ikke på de store æstetiske ændringer, men rygter peger på en Retina-skærm med samme 2048x1536-pixelsopløsning som dens storebror. Det er bestemt også tiltrængt, for miniens eksisterende 7,9"-panel kører med en sølle opløsning på 1024x768 pixels. Til sammenligning kører de seneste iPhones 5"-skærme med 1136x640 pixels, hvilket er præcis dobbelt så mange pixels per tomme. Den nye iPad mini forventes også at få et 8 megapixel-kamera, hvor den eksisterende generation har et 5 megapixel-kamera.

Læs også: Ny Mac Pro ligner ikke nogen anden stationær

Hvis datoen for Apples næste lanceringsevent holder stik, forventer vi også, at de vil slutte præsentationen af med at fremvise og måske frigive OS X Mavericks og Mac Pro.


Kilde: MacRumors

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder