AfterDawn: Nyheder

Tòu-kabinettet er spejlblank om dagen og gennemsigtig om natten

Skrevet af Martin Graversen @ 10.10.2013 12:14

Tòu-kabinettet er spejlblank om dagen og gennemsigtig om natten In Win Development Inc. fremviste deres innovative glaskabinet Tòu under Computex for to måneder siden, og nu er det eksklusive kabinet tilgængelig i et begrænset antal.
Tòu betyder transparent på kinesisk, og det er lige præcis det kabinettet bliver med et tryk på en knap. Kabinettets sider består nemlig af 3 mm reflekterende glas, som man kan se igennem, når man tænder for computeren og dens integrerede LED-lys.Kabinettet kan rumme et ATX- eller microATX-bundkort, op til 380 mm lange grafikkort, en op til 220 mm strømforsyning, et 5,25"-drev, tre 3,5"-harddiske og to 2,5"-SSD'er. I toppen finder man tre 120 mm blæsere, som kan bruges med et komplet vandkølingssystem. I fronten kan man med touchpanelet tilpasse LED'ernes lysstyrke, blæsernes hastigheder og tænde for computeren.

Der er kun produceret et par hundrede nummererede eksemplarer af det kombinerede glas og aluminiumskabinet, men materialernes kvalitet og det innovative design afspejles da også med en markedspris på ~5.500 (med moms). På trods af kabinettets generelle tilgængelighed, tvivler vi på den kommer op på de danske butikshylder.

Læs også: ASRock og BMW annoncerer M8, den ultimative transportable gaming-pc
Kilde: TechPowerUp

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder