AfterDawn: Nyheder

Rockstar undskylder for GTA Online-problemer med $500.000, PC-versionen nærmer sig

Skrevet af Martin Graversen @ 11.10.2013 18:12

Rockstar undskylder for GTA Online-problemer med $500.000, PC-versionen nærmer sig Det er åbenbart ikke er nemt, at udgive en stor online spiltitel uden omfattende problemer, bare spørg Blizzard og Maxis. Det samme gør sig gældende for Rockstars GTA V, da mange har haft problemer med at logge ind i spillets online-del, samt mistede deres saved-games efter det er lykkedes dem at logge ind.
Nu undskylder Rockstars med multiplayer-problemer, ved at udlevere $500.000 til alle spillernes in-game bankkontoer. Det eneste det kræver, er at man har været inde i GTA: Online inden fredag i næste uge. Derefter modtager man $250.000 inden ugen er omme og yderligere $250.000 sidst på måneden.

I samme omgang kan vi også meddele, at flere nyhedssider citerer kilder fra industrien, om at en Windows pc-version af GTA V udkommer i starten af 2014. Rockstar har ikke meldt noget officielt ud om dette, men Intel har blandt andet udtalt, at de ikke forventer spiltitlen forbliver eksklusiv til konsolmarkedet i særlig lang tid. Nvidia har også kort nævnt en PC-version af GTA V, som de dog trak tilbage kort tid efter.Læs også: GTA V omsætter for 4,4 milliarder kroner på lanceringsdagen*

Med udgivelserne af GTA III, GTA: Vice City, GTA: San Andreas og GTA IV, er der gået fra 198-225 dage fra konsol- til pc-udgivelsen. Hvis Rockstar følger dette mønstre, må vi forvente, at GTA V til Windows udkommer i slutningen af april eller i starten af marts 2014.


Kilde: Ars Technica [1], [2]

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder