AfterDawn: Nyheder

Nokia teaser ny Phablet, Tablet og Ultrabook til lancering den 22. oktober

Skrevet af Martin Graversen @ 12.10.2013 2:16

Nokia teaser ny Phablet, Tablet og Ultrabook til lancering den 22. oktober

For et par uger siden annoncerede virksomheden et såkaldt Nokia World-event til den 22. oktober 2013, men det var åbenbart ikke nok til at få vores opmærksomhed, så nu går de all-in på markedsføringen, ved at offentliggøre et billede af deres første Windows-baserede Phablet, Tablet og Ultrabook.
Eller vi ved faktisk ikke med sikkerhed, om de tre enheder kommer med henholdsvis Windows Phone, Windows RT og Windows 8, men det forventer vi, i sær efter at Microsoft fornyligt opkøbte hele butikken.

Vi har allerede delt et lækket billede og beskrevet den såkaldte Lumia 1520-phablet i nyheden: "Billeder af Nokias første 6" Windows Phone er dukket op".

Nokias første Tablet har også været en stor del af rygtemøllen det sidste årstid, og for halvanden måned siden delte vi et lækket billede af den såkaldte Nokia "Sirius"-tablet i: "Sirius hedder Nokias kommende Windows RT tablet". Et nyt lækket pressebillede er dukket op, og ifølge Twitter-profilen @evleaks, som lækkede billedet, er enhedens endelige navn Nokia Lumia 2520.

Det kan meget vel tænkes, at vi overfortolker billedet, og måske burde tage teksten på billedet mere bogstaveligt. Ultrabooken er måske bare en måde man kan følge med i eventen på, der kan også være tale om et kommende Nokia-produkt, men rygterne er relativt tavse omkring en kommende Ultrabook eller bærbar fra Nokia.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder