AfterDawn: Nyheder

Artikel: Battlefield 4-beta performance: 16 grafikkort testet

Skrevet af Martin Graversen @ 16.10.2013 0:39

Artikel: Battlefield 4-beta performance: 16 grafikkort testet

Vi brugte hele forrige weekend på at spille Battlefield 4's multiplayer-beta. Vi sørgede selvfølgelig for at benchmarke spillet med masser af forskellige komponenter. Har dit system det der skal til, for at kunne trække denne AAA-titel? Det kommer ud i denne måned, så du må hellere finde ud af det!
Battlefield 4 introducerer det svenske spilfirma DICE's nye Frostbite 3-spilmotor, hvilket kan lyde som en hård trussel for din gamle gaming-pc, men vores testresultater kan forhåbentligt berolige flere af jer.

Grundet tidsbegrænsning kombineret med lidt sund fornuft, har vi kun testet en håndfuld relevante grafikkort til de forskellige detaljeindstillinger. Vi har for eksempel ikke testet de laveste detaljeindstillinger med flagskibe eller dobbelt-GPU-kort fra AMD eller Nvidia, men bevist holdt os til den lave ende af skalaen, og det omvendte gælder for de højeste grafikindstillinger.

Vi har også testet spillet med seks vidt forskellige processorer, og det ser umiddelbart ud til at være et af de bedre multitråds-optimerede spil til dato. Men nok om vores weekend, find ud af om din computer kan trække Battlefield 4 tilfredsstillende i følgende artikel.Artikel: Battlefield 4-beta performance: 16 grafikkort testet

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder