AfterDawn: Nyheder

Apple offentliggører endnu et lanceringsevent, hvad kan vi forvente?

Skrevet af Martin Graversen @ 16.10.2013 15:18

Apple offentliggører endnu et lanceringsevent, hvad kan vi forvente?

Det slap allerede ud i forrige uge, at Apple havde et lanceringsevent i støbeskeen til den 22. oktober, og nu er det officielt.
Eventen finder sted kl. 19:00 dansk tid i San Francisco. Traditionstro holder Apple kortene til kroppen, men det skal ikke afholde os fra at spekulere. Med udgangspunkt i de seneste rygter, bliver den største nyhed sandsynligvis en ny redesignet 9,7" iPad, der både er hurtigere, tyndere og lettere. Den forventes desuden at få en smallere ramme, ligesom vi kender det fra iPad minien.

Læs også: Apple forventes at løfte sløret for næste iPad-generation den 22. oktober

Rygterne peger også i retningen af en ny iPad mini med Retina-skærm, hvilket kan skade miniens position som et budgetvenligt alternativ til den store iPad, så mon ikke Apple fortsat vil tilbyde den eksisterende iPad mini?

Den næste iteration af OS X, kaldet Mavericks (10.9), skulle allerede være klar til lancering i forrige måned, så mon ikke de vil demonstrere den færdige version og offentliggøre en udgivelsesdato?

Læs også: Ny Mac Pro ligner ikke nogen anden stationær

Apple fremviste også Mac Pro for et par måneder siden, men vi har endnu ikke set nogle faste specifikationer på serien. Det kan derfor også tænktes, at de vil fortælle mere om deres nye innovative satsning til det professionelle marked.Det er mange forskellige produkter for et enkelt Apple-event, men invitationen ligger også op til en omfattende præsentation.


Kilde: Ars Technica

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder