AfterDawn: Nyheder

HTC lancerer One Max-phablet med fingeraftrykssensor

Skrevet af Martin Graversen @ 16.10.2013 12:58

HTC lancerer One Max-phablet med fingeraftrykssensor Hvis du syntes den taiwanske smartphoneproducents topmodel, HTC One, er stor, skal du bare vente til dens storebror kommer ud på de danske butikshylder.
Mens den oprindelige HTC One, som fortsat er HTC' flagskib, er udstyret med en 4,7" 1080p-skærm og dens betydeligt billigere lillebror, One Mini, kommer med en 4,3" 720p-skærm, kan det nyeste forvoksede familiemedlem, One Max, prale med et 5,9" 1080p Super-LCD-panel. Den nye mobile enhed hører derfor også ind under Phablet-kategorien – en kombineret smartphone og tablet. Designet ligner meget det vi kender fra den minimalistiske aluminiumsbaserede One-familie.

Under kølerhjelmen finder man den samme Snapdragon 600-processor, 2 GB RAM, 32 GB lagringsplads, 4G-LTE-support og 4-megapixel Ultrapixel-kamera, ligesom vi kender det fra HTC One. Max-udgaven har dog et 1.000 mAh-større batteri med en samlet kapacitet på hele 3.300 mAh. Du kan dermed tale i op til 25 timer per opladning.Den største nyhed for One Max er dens fingeraftrykslæser på bagsiden. Sensoren kan genkende op til tre fingre, hvor hver finger kan registreres til en specifik funktion eller app. Det lyder måske som en god idé på papir, men de første anmeldelser har kritiseret funktionen og blandt andet kaldt det en "øvelse i frustration". Et af problemerne bunder i, at sensoren er placeret lige under kameralinsen, så man ender ofte med at sætte fedtede fingeraftryk på den, når man fumler sig frem til sensoren.

Læs også
: HTC lancerer One med et UltraPixel-kamera

HTC One Max kommer selvfølgelig med Android 4.3 og HTC's egen Sense 5.5. Vi kender ikke telefonens danske lanceringspris, men den kommer til at koste 600 britiske pund, hvilket svarer til 5.300 kroner.
Kilde: MacRumors

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder