AfterDawn: Nyheder

Intels næste generation Broadwell-CPU'er forsinkes til 2014

Skrevet af Martin Graversen @ 16.10.2013 15:44

Intels næste generation Broadwell-CPU'er forsinkes til 2014 Intels næste generation af Core-processorer til det mainstream marked forsinkes til første kvartal 2014, hvilket skyldes komplikationer med overgangen fra 22 til 14 nm-produktionen.
Broadwell er i Intels tik-tak-strategi en naturlig efterfølger til Haswell, da serien er bygget på samme arkitektur, men med en lavere produktionsproces. Overgangen til 14 nm, har dog været mere problematisk end først antaget.

Læs også: Intel lover 30 % bedre batteritider med 14 nm Broadwell og Airmont

Ifølge Intels administrerende direktør, Brian Krzanich, har de svært ved at producere nok funktionsdygtige chips, da de på nuværende tidspunkt må skrotte mange af dem fabrikken spytter ud. De vil derfor først få rettet op på deres produktionsproblem, før de går all-in på masseproduktionen af de første Broadwell-processorer. Der er dog kun tale om en forventet forsinkelse på et par måneder, og det får ikke nogen synlig betydning for udgivelsen af Broadwells 14 nm-efterfølger, kaldet Skylake.

Læs også: Intel trækker sig fra bundkort-markedet

Med Sandy Bridge og Ivy Bridge i tankerne, er vi i forvejen vant til, at nye Core-familie lanceres i begyndelsen af året, og med et årstid imellem hver udgivelse.


Kilde: Ars Technica

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder