AfterDawn: Nyheder

SteelSeries nye high-end gaming-headset 9H kan nu forudbestilles

Skrevet af Martin Graversen @ 16.10.2013 23:12

SteelSeries nye high-end gaming-headset 9H kan nu forudbestilles Den danske gaming-tilbehørsproducent SteelSeries har haft et travlt år, med udgivelsen af opdaterede udgaver af eksisterende headsets, kaldet 5HV3 og 3HV2, den farverig LED-oplyste tastaturserie APEX og ikke mindst deres til dato dyreste headset ved navn Siberia Elite.
SteelSeries er nu klar med endnu et high-end gamingheadset, der i højere grad er designet til konkurrenceorienterede gamere. De har døbt det SteelSeries 9H, og det kommer sandsynligvis til at afløse den eksisterende, men knap så populære 7H-model.

9H kommer med højkvalitets driverenheder, der ifølge producenten kan levere et bredt og dynamisk lydspektrum med frekvenser fra 10 – 28.000 Hz. Headsettet kan passivt holde det meste støj ude, takket være de ekstra læderpolstret ørekopper og et lydisolerende lag på ydersiden af driverne. Ligesom vi kender det fra SteelSeries øvrige H-serie headsets, kan den støjreducerende mikrofonen gemmes væk i den ene hørebøf.

Headsettet inkludere et 7.1-kompatibelt USB-lydkort, der med garanti kan levere end bedre lydkvalitet end de fleste onboard lydkort. Det understøtter blandt andet lydforbedrede teknologier fra Dolby, men selve headsettet er dog ikke et reelt surround sound-headset.

Læs også: SteelSeries annoncerer In-Ear headsettet Flux

SteelSeries 9H kan forudbestilles fra producentens egen internationale webshop for €159.99 ~ 1.200 kroner. Headsettet leveres inden for de næste 30 dage.


Kilde: SteelSeries

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder