AfterDawn: Nyheder

Inden længe kan du gratis opdatere til Windows 8.1

Skrevet af Martin Graversen @ 17.10.2013 14:55

Inden længe kan du gratis opdatere til Windows 8.1 Den første officielle servicepakke til Windows 8, som Microsoft dog ikke længere kalder for en servicepakke, bliver tilgængelig for alle eksisterende Windows 8-brugere inden for det næste døgns tid.
Windows 8.1 er opdateringens officielle navn, som tidligere gik under kodenavnet Windows Blue. Det er præcis et år siden Windows 8 udkom, og hverken anmelderne eller forbrugerne har generelt været særligt begejstret for det nye touch-interface. Microsoft har taget meget af kritikken til sig, og med Windows 8.1 kan man blandt andet se frem til betydelig forbedringer af de integrerede apps, herunder Mail, Skype, Kalender og Personer. Det integrerede Messenger-app erstattes dermed også af Skype, ligesom vi så det ske for skrivebordsklienten.Microsoft har også til dels tilgodeset desktop-brugerne, Start-knappen vender for eksempel tilbage. Knappen åbner dog fortsat det nye touch-interface, så vi må stadig ty til tredjepartsværtkøjer, hvis vi foretrækker den klassiske startbar. En anden desktop-orienteret funktion er, at Windows 8.1 kan indstilles til at starte direkte op på skrivebordet – må vi høre et rungende halleluja?Touch-interfacet står model til de fleste forbedringer, hvilket også var mest tiltrængt. Det er blevet nemmere at have flere vinduer åbent på samme tid, i sær af det samme program, hvilket vist ikke var muligt før.

Læs også artiklen: Windows 8 vs Windows 7: Spilbenchmarks

Windows 8.1 introducerer desuden en lang række bugfixes og mindre forbedringer til operativsystemet. Det er uvist hvornår opdateringen bliver tilgængelig for de danske Windows 8-brugere, men man burde kunne hente den via Windows Update i løbet af i dag (torsdag) eller fredag.


Kilde: Ars Technica

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder