AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Oktober 2013

Skrevet af Martin Graversen @ 20.10.2013 0:49

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Oktober 2013 I denne måned dækkede vi AMD's lancering af Radeon R7 260X, -R9 270X og -R9 280X, samt de kommende Radeon R9 290 og 290X-kort. Prisnedjusteringerne forsætter desuden for begge GPU-producenter.
Detaljerede grafikkortspecifikationer og anmeldelser er fremragende - hvis altså du har tid til at foretage den research der skal til. Men det en gamer har brug for, er at vide hvilket grafikkort der er bedst indenfor et givent budget. Så hvis du ikke har tid til at researche benchmarks, eller er du i tvivl om valget af det helt rigtige grafikkort, så frygt ej. Vi her på Tom's Hardware kan assistere dig med en simpel liste over de bedste gaming grafikkort til prisen.

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Oktober 2013

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder