AfterDawn: Nyheder

Cryteks gratis Warface-spil udkom i dag

Skrevet af Martin Graversen @ 22.10.2013 0:21

Cryteks gratis Warface-spil udkom i dag

Crytek, som står bag den flotte Crysis-serie, har netop udgivet deres første såkaldte Free-to-Play-titel, kaldet Warface.
Det browserbaserede spil udkom tidligere i dag til pc, mens Xbox 360-versionen først bliver tilgængelig engang i 2014. Xbox-udgaven kræver dog et Xbox Live Guld-medlemskab, som koster ned til 41,58 kroner i måneden, alt efter hvor lang tid man binder sig.

Cryteks administrerende direktør, Cevat Yerli, sagde i forbindelse med dagens lancering, at free-to-play spil ofte har et dårligt ry, for enten er kvaliteten dårlig eller også bliver man nød til at betale for at vinde. Han er dermed indforstået med distributionsformens største faldgrupper, men han garanterer, at de har udarbejdet et højkvalitets free-to-play spil med CryEngine 3-motoren.

Læs også: Gface går i beta; social cloud gaming fra Crytek

Systemkravene til spillet er til trods for den moderne spilmotor yderst beskedne. Det kan i øvrigt kun køre på Windows XP, Vista, 7 og 8, men en Linux-version skulle være på vej, hvis Windows-udgaven bliver et hit.Minimums systemkrav:
CPU: Dual-core fra AMD / Intel med 2 GHz
RAM: 1,5 GB
GPU: Nvidia GeForce 8600 GT 256 MB / AMD Radeon X1950 256 MB
Harddisk: 6 GB fri

Anbefalet systemkrav:
CPU: Intel Core2Duo E6-serie /AMD Athlon64 X2 6400+
RAM: 2 GB
GPU: Nvidia GeForce 9600 GT 512 MB / AMD Radeon HD 4830 512 MB
Harddisk: 6 GB fri

Warface udkom tidligere på året i Kina, Sydkorea og Rusland. De kvindelige karakterer i spillet blev før den amerikanske og europæiske udgivelse kritiseret for at vise for meget skind og have for overdrevne kvindelige former. Chefproduceren på Warface, Joshua Howard, forsvarede deres udseende, ved at give udtryk for, at de var særligt afklædt og overdrevne for at tilfredsstille det asiatiske og russiske marked. Vi bør derfor forvente nogle mere nedtonede kvinder i den europæiske udgave.Prøv spillet med det samme via Gface.com.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder