AfterDawn: Nyheder

Nvidia udgiver GeForce 331.58 WHQL-driver til Battlefield 4 og Arkham Origins

Skrevet af Martin Graversen @ 22.10.2013 0:48

Nvidia udgiver GeForce 331.58 WHQL-driver til Battlefield 4 og Arkham Origins

Vi er få dage fra, at to af efterårets største spiltitler udkommer, og det betyder selvfølgelig nye optimerede drivere fra grafikkortproducenterne. Nvidia er først ude med den WHQL-certificerede GeForce 331.58-opdatering, som producenten kalder: "den anbefalede driver til Battlefield 4 og Batman: Arkham Origin."
Driveren byder der ud over på op til 13 % performanceforbedringer for GeForce 400/500/600/700-serierne i en lang række spil, i forhold den forrige GeForce 327.23-version. Driveren inkludere også en lang række opdaterede og nye SLI-profiler.

Læs også artiklen: Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Oktober 2013

Nvidia kalder det godt nok en beta-funktion, men med denne opdatering bliver også muligt, at streame tunge spil fra ens gaming-pc til Nvidias håndholdte Shield-konsol. Det er den samme teknologi. Den nye driver tilføjer også understøttelsen af den ekstreme flerskærmløsning kaldet 4K Surround.Du kan læse mere om driveren og downloade den her:

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder