AfterDawn: Nyheder

Apple løftede også sløret for den første iPad mini med Retina-skærm

Skrevet af Martin Graversen @ 22.10.2013 21:51

Apple løftede også sløret for den første iPad mini med Retina-skærm

Vi har aldrig været specielt begejstret for den gamle 7,9"-iPad minis 1024x768-opløsningen, da vi siden iPhone 4 i 2010 er blevet forkælet med højopløsningstelefoner og –tablets fra både Apple, Android- og Windows Phone-producenter.
Vi tør derfor godt sige, at iPad mini endelig er blevet et relevant produkt, da den nu kører med den samme høje Retina-opløsning (2048x1536 pixels), som vi kender fra de fleste 9,7"-iPads. Den har dermed også den samme høje pixeltæthed på 326 PPI, som alle iPhones har haft de sidste fire generationer.Den nye iPad mini er naturligvis også udstyret med Apples 64-bit A7-processor, hvilket skulle gøre den op til fire gange hurtigere og grafikken op til otte gange bedre. Den kan desuden prale med den samme 10 timers batteritid, 5 megapixel iSight-kamera samt købes i farverne space-grå og sølv, som vi tidligere har beskrevet for iPad Air.

Læs også
: Apple offentliggører en ekstrem tynd iPad AiriPad mini med Retina-skærm udkommer senere i november med en startpris på 2.999 kroner. Den gamle iPad mini forbliver dog i Apples produktkatalog, og for ned til 2.299 kroner er det den hidtil billigste iPad på markedet.

Læs også: Nokia løfter også sløret for Lumia 2520: en 10,1" Windows RT-tablet
Kilde: Apple

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder