AfterDawn: Nyheder

Nokia løfter også sløret for Lumia 2520: en 10,1" Windows RT-tablet

Skrevet af Martin Graversen @ 22.10.2013 13:22

Nokia løfter også sløret for Lumia 2520: en 10,1" Windows RT-tablet Endnu en nyhed, der ikke rigtig kom bag på os, men som bestemt er værd at skrive hjem om. Nokia løftede tidligere i dag sløret for Lumia 2520, deres første multitouch tablet.


For over et 1½ år siden, kom Nokias ledende produktdesigner, Marko Ahtisaari, til at afsløre, at han arbejde på en Nokia-tablet. Det er dog ikke sikkert, at hans arbejde kommer til at bære frugt foreløbigt, for Lumia 2520 er sandsynligvis virksomhedens første og sidste Windows RT-tablet. Interessen for denne ARM-baserede version af Windows 8 er nemlig minimal, mens kritikken er enorm.

Det skal dog ikke afholdes os fra at dække lanceringen, for det er alligevel et spændende nyt produkt fra det netop opkøbte finske selskab. Nokia Lumia 2520 kommer naturligvis med Windows 8.1 RT præinstalleret, en quad-core 2,2 GHz Snapdragon 800-processor og 4G-LTE-support. Dens 10,1"-skærm kører med en 1080p-opsløning og beskyttes af et ekstra Gorilla Glass 2-lag. Skærmen skulle også være ekstra lys med hele 650 cd/m², så man kan bruge den i selv direkte sollys.

Læs også: Nokia introducerer deres første phablets: Lumia 1320 og 1520

2520'eren er desuden udstyret med et 6,7 megapixel-hovedkamera med f/1.9 og et Zeiss-objektiv, samt et 2 megapixel-frontkamera. Den store Lumia-model kommer i rød, hvid, cyan og sort, hvor de to førstnævnte er blanke og de to sidste er matte. Tableten holdes i gang med et 8.000 mAh-batteri, der ved hjælp af Qualcomms kablede QuickCharge-teknologi kan gå fra en kapacitet på 0 til 50 % på kun 40 minutter. Den er desuden udstyret med et micro-USB 3.0-stik, så du hurtigt kan få fyldt dens interne kapacitet på 32 GB op.Priserne på LTE-udgaven starter ved cirka 3.700 kroner.Kilder: Engadget

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder