AfterDawn: Nyheder

12"-tablets med 4K-opløsning bliver nu en realitet

Skrevet af Martin Graversen @ 23.10.2013 12:48

12"-tablets med 4K-opløsning bliver nu en realitet Skærmene kan ikke blive store nok på smartphone-markedet, og nu kan denne udvikling for alvor sprede sig til tablet-markedet.
For en måned siden, hørte vi flere rygter om en forstørret iPad med en 12"- eller 13"-skærm, men vi har endnu ikke set nogle håndgribelige beviser på det. Det afholder dog ikke konkurrerende producenter fra at tilbyde større højkvalitets tablets inden længe, da den japanske skærmproducent Japan Display, som drives af blandt andet Sony, Toshiba og Hitachi, tidligere i dag annoncerede et nyt 12,1"-skærmpanel med 4K aka. UltraHD-opløsning.

Læs også: Apple offentliggører en ekstrem tynd iPad Air

Den 12,1" TFT-skærm kører dermed med en opløsning på hele 3840x2160 pixels, hvilket resulterer i en imponerende pixeltæthed på hele 365 PPI (pixels per inch). Den officielle pressemeddelelse tilføjer desuden, at skærmen forbliver tilpas tynd og strømbesparende, så der er tale om et oplagt tablet- og ultrabook-panel. Japan Display fremviser panelet i denne under den såkaldte FPD International-udstilling i Japan.
Kilde: Japan Display (via Google Translate)

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder