AfterDawn: Nyheder

BlackBerrys Messenger-app blev downloadet 10 millioner gange på 24 timer

Skrevet af Martin Graversen @ 23.10.2013 14:23

BlackBerrys Messenger-app blev downloadet 10 millioner gange på 24 timer BlackBerry, som står til at blive solgt, fordi de for længst har mistet grebet på smartphone-markedet, er nu klar med et besked-app til iOS og Android, der inden for de første 24 timer blev downloadet af mere end 10 millioner brugere.
En succeshistorie fra BlackBerry-lejren er i sig selv en sensation, men deres ny app er mere end bare en stor nyhed for firmaet, da der er tale om et af de mest populære app-lanceringer nogensinde.

De fleste iPhone-brugere gør allerede brug af iOS's iMessenger-løsninger, hvor du kan skrive beskeder til andre iOS-enheder, uden at betale de høje SMS- og MMS-gebyrer, så længe du er forbundet til et trådløst netværk eller er tilmeldt et dataabonnent. BBM (BlackBerry Messenger) fungerer på samme måde som iMessenger, men med den betydningsfulde fordel, at du kan kommunikere på tværs af operativsystemer, da BBM kommer præinstalleret på nye BlackBerry-telefoner og nu kan hentes gratis til iOS og Android.

BBM er mere end et besked-app. BlackBerry kalder det et privat socialt netværk, da man skal dele ens unikke PIN-nummer med ens venner og familie, før de kan skrive til en. Programmet understøtter naturligvis også gruppesamtaler og overførelser af billeder og videoer.

Appens popularitet er kommet bag på BlackBerry, så for ikke at overbelaste deres servere, hvilket ville ødelægge brugeroplevelsen for alle, bliver man skrevet op på en venteliste, når man opretter en BBM-profil. Det kan nemt tage over 24-timer, før man får reelt adgang til tjenesten.

Læs også
: BlackBerry udgiver Z30: Et nyt fuld-touch 5" flagskib

Hent BBM til iOS via App Store eller til Android via Google Play.


Kilde: BlackBerry

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder