AfterDawn: Nyheder

Køb iPhone 5S/5C i aften: Telebutikker over hele landet holder midnatsåbning*

Skrevet af Martin Graversen @ 24.10.2013 13:11

Køb iPhone 5S/5C i aften: Telebutikker over hele landet holder midnatsåbning*

Denne uge har i høj grad stået i Apples tegn, og vi er ikke helt færdig med den Californiske producent, da den næste generation af iPhones endeligt kommer ud i de danske butiksvinduer efter midnat.
Apple har som sædvandligt holdt de danske forhandlere i ekstrem kort snor. Priserne på iPhone 5S og -5C er indtil videre kun blevet offentliggjort på Apples egen webshop. iPhone 5S overtager iPhone 5's prisskilt, hvilket vil sige, at man må slippe 5.399, 6.199 og 6.999 kroner for henholdsvis 16, 32 og 64 GB-variationerne. Det nye flagskib erstatter i øvrigt de gamle sort og hvid-farver med space-grey, guld og sølv.iPhone 5 udgår som bekendt, men i stedet får vi den mere farverige og nedsatte iPhone 5C. Det er i bund og grund en 5'er med et farvet plastikcover. Priserne på 5C uden abonnement ligger præcis 800 kroner under de tilsvarende iPhone 5S-modeller, dvs. 4.599 og 5399 kroner for henholdsvis 16 og 32 GB.

Telebutikkerne har sandsynligvis haft lov til at offentliggøre deres abonnementspriser på de nye iPhones, siden Apple offentliggjorde deres priser i tirsdags, men ingen har lyst til at være de første, da det giver konkurrenterne mulighed for at tilpasse deres priser. Det hænger nok også sammen med, at det ikke har været muligt at forudbestille telefonerne.

Læs også: Apple lancerer også flagskibet iPhone 5S med Touch ID og 64-bit A7-chip

Hvis du vil være blandt de første lykkelige ejere af en iPhone 5S eller -5C, bliver du derfor nød til at finde vinterfrakken frem og stille dig i kø foran din lokale iPhone-pusher. 3 åbner dørene i alle landets 3Butikker i aften kl. 00:01. Det samme gør Telia-butikkerne i København (Amagertorv 14), Århus (Ryesgade 31) og Odense (Vestergade 52). Telenor holder sandsynligvis også midnatsåben, men deres smarte nye hjemmeside er på nuværende tidspunkt mere ustabil end Windows ME på dens gode dage.

Har du planer om at stille dig i kø til de nye iPhones eller gør det du allerede?

*Opdatering: Telenors side er endelig kommet op at køre igen. De holder også midnatsåben i København (Købmagergade 57), Aarhus (Bruuns Galleri), Aalborg (Bispensgade 30) og Odense (Kongensgade 29).


Kilde: Apple

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder