AfterDawn: Nyheder

LG introducerer G Flex, deres første kurvede 6"-phablet

Skrevet af Martin Graversen @ 28.10.2013 13:05

LG introducerer G Flex, deres første kurvede 6"-phablet

Tidligere på måneden introducerede Samsung deres første kurvede smartphone med en indadgående horisont kurve. Nu svarer LG igen med en alternativ kurvet phablet. G Flex, som dog ikke er mere fleksibel end alle andre smartphones, har nemlig en indadgående vertikal kurve.
Telefonens komponenter er generelt taget ned fra øverste hylde, men selv om dens kurvede 6"-skærm er ny og smart, så kører den altså kun med en 720p-opløsning. Samsungs konkurrence 5,7"-kurvede telefon kan til sammenligning prale med opløsning på 1080p. G Flex kører med en quad-core Snapdragon 800-processor, 2 GB RAM og 32 GB lagringsplads.På bagsiden finder man et 13-megapixel kamera placeret over LG's to kontrolknapper på bagsiden, som efterhånden er et varemærke for LG. Telefonens bagside skulle også have en såkaldt selv-healende overflade, så små ridser automatisk forsvinder efter få minutter. LG sammenligner, med et glimt i øjet, funktionen med Wolverine fra X-men.Læs også: Samsung offentliggører Galaxy Round, deres første kurvede smartphone

Den besynderlige phablet vejer kun 177 gram, er udstyret med et 3.500 mAh-batteri og så kommer den med Android Jelly Bean 4.2.2. Den bliver i første omgang kun tilgængelig i farven 'Titan Silver', men der er heller ingen forlydninger om lanceringsplaner uden for Sydkorea.


Kilde: Engadget

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder