AfterDawn: Nyheder

Ny GeForce 331.65-driver: Optag dine vildeste frags med ShadowPlay

Skrevet af Martin Graversen @ 28.10.2013 16:06

Ny GeForce 331.65-driver: Optag dine vildeste frags med ShadowPlay

Det er kun en uge siden, at Nvidia udgav deres forrige WHQL-certificerede GeForce-driver, men nu er de klar med endnu en opdatering, der inkluderer GeForce Experience 1.7 med ShadowPlay.
Driveren indeholder en lang række forbedringer og optimeringer. Battlefield 4 udkommer som bekendt i morgen, og med GeForce 331.65 kan man, i forhold til sidste uges 331.58-driver, se frem til performanceforbedringer på op til 12 %.

Andre spiltitler, der også kommer til at køre bedre inkluderer: Sniper Elite V2's med op til 19%, DiRT Showdown med op til 13%, Metro: Last Light med op til 9%, Sleeping Dogs med op til 9%, Max Payne 3 med op til 9% og F1 2012 med op til 6%.

Nvidias nye HBAO+-teknologi, der forbedrer skyggegengivelser i forhold til 3D-objekter, bliver nu også tilgængelig i Batman: Arkham Origins. Sammenligning med Nvidias fem år gamle HBAO-teknologi, leverer HBAO+'s Ambient Occlusion-effekt dobbelt så mange detaljer, kører tre gange så hurtigt og er baseret på den nyeste DirectX 11-teknologi. Du kan se forskellen på den almindelige AO-effekt og HBAO+ i Batman: Arkham Origins på GeForce.com.Læs også: Gem dine spilsekvenser med Nvidia ShadowPlay

Dagens største nyhed er dog introduceringen af ShadowPlay via GeForce Experience 1.7. Nvidia offentliggjorde allerede funktionen for over fire måneder siden, men nu kan vi endelig selv få fingrene i en betaudgave af den. Gameplay-optagelsesværktøjet kan bruges på forskellige måder, men det mest oplagte er at have det kørende i baggrunden. Når du så laver noget vildt, som at vinde en 1-mod-5-runde i Counter-Strike eller blive grebet af et fly i luften i Battlefield, kan du trykke på en prædefineret knap og gemme op til 20 minutter af det du lige har foretaget dig i et spil.ShadowPlay gemmer videooptagelser i et højkvalitets H.264-format. Optagerfunktionen kræver dog en GeForce GTX 600- eller 700-GPU.

Du kan læse mere om driveren og downloade den her:

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder