AfterDawn: Nyheder

Se Nexus 5 i hvid, forventes at udkomme 1. november

Skrevet af Martin Graversen @ 29.10.2013 14:33

Se Nexus 5 i hvid, forventes at udkomme 1. november En ny stor opdatering af Android kommer altid sammen med en ny smartphone fra Google. Den næste i flokken, som kommer sammen med Android 4.4 KitKat, forventes at komme fra LG's fabrikker og hedde Nexus 5.
Vi har allerede set officielle pressebilleder af Nexus 5 i sort, og nu er et lignende billede dukket op af en hvid udgave. Det nye billede dukkede op på Twitter sammen med datoen 1. november, hvilket vil sige, at Android 4.4 KitKat-opdateringen og Nexus 5 sandsynligvis udkommer nu på fredag.Specifikationerne på telefonen lækkede allerede i forrige måned. Den forventes at komme med en 4,95" 1920x1080 IPS-skærm, en 2,3 GHz quad-core Snapdragon 800-processor, 2 GB RAM, et 8-megapixel hovedkamera og et 1,3-megapixel fremadrettet kamera. Det er angivelet det samme kamera, som LG's G2-telefon er født med. Nexus 5 er desuden udstyret med et 2.300 mAh-batteri, 32 GB-lagringsplads og understøttelse af CDMA, GMS, WCDMA og LTE.Læs også: Se officielt pressebillede af Nexus 5, Googles næste smartphone-flagskib

Tidligere rygter pegede på en mulig lanceringsdag i går (28. oktober), men da det ikke skete, har rygtemøllen som sagt kastet en ny dato op i luften, ligesom religiøse tosser plejer at gøre, når de forudser verdens undergang. Vi har dog væsentligt mere tiltro til Twitter-brugeren @evleaks end alverdens dommedagsprofeter, og ser derfor frem til, om Google byder op til dans på fredag.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder