AfterDawn: Nyheder

Telmore opsluges af TDC, men navnet bevares

Skrevet af Martin Graversen @ 29.10.2013 17:06

Telmore opsluges af TDC, men navnet bevares

Alle de velkendte lavprisselskaber som Telmore, Bibob, CBB, Call me og Oister hører i dag henholdsvis under et af de fire telefoniselskaber TDC, Telenor, Telia og 3. Flere af dem kører dog deres daglige drift som et selvstændigt selskab, her i blandt Telmore, men det bliver der nu lavet op på.
TDC lukker nemlig ned for Telmore som et selvstændigt selskab, og flytter virksomhedens drift samt alle 150 ansatte over til moderkoncernen.

"Vi tager Telmore ind i en ny tid. Selskabet er i dag blevet så stort, at det ikke længere er vigtigt, at det ligger i god afstand til TDC-gruppen," sagde Anders Jensen, TDC's direktør for privatmarkedet, til Børsen.

Læs også: BlackBerrys Messenger-app blev downloadet 10 millioner gange på 24 timer

Telmore kørte i forvejen på TDC' netværk, da de i 2004 opkøbte lavprisselskabet, der i 2000 blev stiftet af Frank Rasmussen, som det første onlinebaserede teleselskab. En tradition som selskabet har holdt fast ved, da de indtil i dag har været Danmarks største online teleskab med over 700.000 kunder. Det kan de dog ikke længere prale med, da kunderne nu flyttes over til TDC. Telmore-navnet vil i stedet indgå som et varemærke under TDC' telefoniprodukter.Det er uvist, hvad det vil betyde for eksisterende Telmore kunder, men TDC skal nok ikke pille meget ved prisen, før de står med en massiv flugt af kunder til et af de konkurrerende lavprisselskaber.


Kilde: Version2

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder