AfterDawn: Nyheder

Nyt Kickstarter-projekt vil revolutionere cykellåsen med notifikationer, alarm og GPS

Skrevet af Martin Graversen @ 30.10.2013 16:45

Nyt Kickstarter-projekt vil revolutionere cykellåsen med notifikationer, alarm og GPS LOCK8 er den første såkaldte smart-cykellås, der har potentiale til at revolutionere markedet for cykellåse og kraftigt reducere antallet af cykeltyverier, hvis folk altså er villig til at betale produktets pris.
Alarmen består af en intelligent enhed, indrammet i det samme lette materiale som man bruger i skudsikkert glas. Cyklen låses først og fremmest, ved at forbinde et stålkabel til den fastmonterede enhed, hvorefter man kan aktivere den elektroniske lås med et app eller ved at gå væk fra den. I låst tilstand kan alarmen registrere, hvis stålkablet klippes over, hvis der saves, bores eller hamres på låsen og hvis en tyv forsøger at brænde eller fryse kablet over (Hader bare når det sker). Sidst men ikke mindst, kan du med det inkluderede app se låsens præcise GPS-lokation.Forsøger en tyv at stjæle din cykel, vil du med det samme modtage en notifikation på din telefon, så du hurtigt kan tjekke om en mistænkelig person forsøger at bryde låsen op. Du kan desuden sende midlertidige oplåsningsrettigheder til en kammerat, der skal låne eller leje din cykel.Læs også: Kevo: Lås din hoveddør med din Smartphone

Du kan støtte projektet for ned til £79 = 688 kroner og samtidigt få fingrene i et af de første eksemplarer af LOCK8, hvilket inkluderer seks måneders GPS-adgang. De første 100 stk. kostede kun £69, men de er allerede udsolgte.Deres mål er at indsamle £50.000 ~ 436.000 kroner på 35 dage, hvilket vist ikke bliver et problem, for de har allerede indsamlet £18.238 ~ 159000 kroner på kun to dage. Første sending af LOCK8-enheder forventes leveret i maj 2014.
Kilde: Kickstarter

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder