AfterDawn: Nyheder

Top 10 Mest piratkopierede film: Bruce Willies hitter i Red 2

Skrevet af Martin Graversen @ 5.11.2013 22:50

Top 10 Mest piratkopierede film: Bruce Willies hitter i Red 2 Med en måneds mellerum viderebringer vi TorrentFreaks ugentlige top-10 over de mest piratkopierede film. Listen er baseret på alle former for DVD- og BluRay-film (medmindre andet nævnes) fra åbne BitTorrent-trackere. Listen består denne gang af mange forskellige genrer.
Den mest downloadede film er for tiden Red 2, en actionfyldt Bruce Willies-komedie med middelmådige anmeldelser i ryggen. På andenpladsen finder vi komedien We're The Millers, som jeg personligt kan anbefale, ikke at downloade ulovligt, men at se på BluRay, når den udkommer midt i december. I samme kategori finder man på 6. pladsen The To Do List med Aubrey Plaza fra Parks and Recreation i hovedrollen.

Læs også: Top 10 Mest piratkopierede film: CGI-fyldte film dominerer listen med Pacific Rim i toppen

Animationsfilmene Turbo af DeamWorks og Despicable Me 2 af Illumination Entertainment er også med i top-5, sammen med den knap så børnevenlige sci-fi-thriller The Last Days on Mars.Vi kan heller ikke komme uden om de eksplosive superhelte- og sci-fi-film Man of Steel, The Wolverine og Elysium, som over en længere periode har hittet blandt alverdens pirater.

Nr.TitelTrailerIMDb-
rating
1Red 2trailer6.9
2We're The Millerstrailer7.1
3The Last Days on Marstrailer5.9
4Turbotrailer6.3
5Despicable Me 2trailer7.6
6The To Do Listtrailer5.8
7Percy Jackson: Sea of Monsters (Cam audio)trailer6.4
8Man Of Steeltrailer7.5
9The Wolverine (Webrip)trailer7.0
10Elysiumtrailer6.9Kilde: TorrentFreak

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder