AfterDawn: Nyheder

Ny Humble Bundle inkluderer Batman: Arkham Asylum & -City, samt F.E.A.R. 2 & -3

Skrevet af Martin Graversen @ 6.11.2013 14:53

Ny Humble Bundle inkluderer Batman: Arkham Asylum & -City, samt F.E.A.R. 2 & -3

Velgørenhedsindsamlingen Humble Bundle er klar med en ny betal-hvad-du-vil-for-en-håndfuld-spil-indsamling, hvor der denne gang er tale om en række store titler fra Warner Bros-spilstudie WB Games.
Du kan som sagt selv bestemme, hvor meget du vil donere til indsamlingen, men du kan også vælge, hvor stor en del af din donationen, der skal gå til spiludviklerne, velgørenhedsorganisationen 'We Can Be Heroes' og til folkene bag Humble Bundle.

Læs også: Det danske indiespil FORCED solgte for 2 millioner kroner på to dage

Uanset hvor meget du betaler, for du denne gang fingrene i det populære Batman: Arkham Asylum GOTY (Game of the Year Edition), F.E.A.R 2: Project Origin, F.E.A.R. 3 og Lord of the Rings: War in the North. Betaler du mere end det gennemsnitlige beløb, som i skrivende stund ligger på $4,63 ~ 25,59 kroner, får du også Batman: Arkham City GOTY og Scribblenauts Unlimited med i købet.Indsamlingen har på under et døgn omsat for over 10 millioner kroner, og den vil køre i yderligere 13 dage.
Kilder: Humble Bundle

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder