AfterDawn: Nyheder

Nyt smartphonefirma lancerer syv forskellige Android-telefoner med skærmgaranti

Skrevet af Martin Graversen @ 6.11.2013 13:26

Nyt smartphonefirma lancerer syv forskellige Android-telefoner med skærmgaranti

Kazam er et nyt europæisk smartphonefirma, der fra første dag, vil tilbyde syv forskellige størrelses telefoner med rene installationer af Android 4.2 Jelly Bean.
Grundlæggerne af firmaet hedder Michael Coombes og James Atkins, de har tidligere haft ledende stillinger i HTC' britiske afdeling, så de er ikke nybegyndere på smartphonemarkedet.

Kazam vil ikke direkte konkurrere med de store Android-producenters topmodeller, men i stedet tilbyde budgetvenlige telefoner med alt fra 3,5" til 5,5"-skærme samt en særlig 1 års skærmgaranti.

Læs også: Motorola vil realisere det modulære telefonkoncept Phoneblock

Din nye smartphone kan hurtigt blive en dyrere investering end forventet, hvis du ved et uheld smadrer skærmen på den. Kazam tager højde for denne bekymring med en såkaldte skærmgaranti, så hvis du taber din telefon inden for det første år, koster det dig ikke noget at få skiftet skærmen. Garantien gælder dog kun for en skærmudskiftning.Deres topmodeller hedder Thunder Q5 og -Q4.5, mens de mere budgetvenlige udgaver går under navnene Trooper X5.5, -X5.0, -X4.5, -X4.0 og -X3.5. Modelnumrene afspejler naturligvis telefonernes skærmstørrelser. De kommer desuden alle med en microSD-port, et udskifteligt batteri og DualSim-understøttelse.Vi kender endnu ikke specifikationerne på topmodellen Thunder Q5.0, men lillebroren Q4.5 kan ikke ligefrem prale med de mest prangende specifikationer. Den har en 1,3 GHz Quad-core processor, 4 GB intern lagringsplads og 1 GB RAM, samt et 8-megapixel hovedkamera med autofokus og et 2-megapixel fremadrettet kamera. Tager man springet ned til den mindste telefon, Trooper X3.5, må man nøjes med en 1 GHz dual-core processor, 4 GB lagringskapacitet og 512 MB RAM, samt et 3,2-megapixel bagudrettet kamera og et fremadrettet VGA-kamera.Vi kender ikke telefonernes lanceringspriser, men de forventes snart at komme på gaden, selv her i landet.


Kilder: Kazam

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder