AfterDawn: Nyheder

Panasonic annoncerer verdens første 20" 4K-tablet

Skrevet af Martin Graversen @ 8.11.2013 13:30

Panasonic annoncerer verdens første 20" 4K-tablet

Mens der hviskes i krogene om en op til 13" iPad fra Apple, har konkurrenterne for længst omfavnet potentialet i endnu større tablets.
Panasonic' seneste bud på en, i vores øjne, gigantisk tablet, er deres nye Toughpad 4K UT-MB5. Det er verdens første 20"-tablet med en 4K-skærm. Det er naturligvis ikke meningen, at man skal sidde med den i hænderne, som man gør med de kompakte og populære modeller, men der i mod hænge den op på en væg eller lægge den fladt på et bord. I pressemeddelelsen foreslår Panasonic, at man kan bruge den i museer, træningscentre, showrooms og gallerier.Den businessorienterede tablet kører med en Intel Core i5 vPro-processor, Windows 8.1 Pro og en imponerende opløsning på 3840x2560-pixels. Skærmen er bygget med et IPS-panel, så betragtningsvinklen kan næsten ikke blive bedre. Den har desuden 256 GB solid-state-lagringsplads, 8 GB RAM og 2 GB VRAM.

Toughpad 4K UT-MB5 bliver tilgængelig efter nytår med tre års garanti, men så må man også slippe næsten 50.000 kroner for et eksemplar.

Læs også: 12"-tablets med 4K-opløsning bliver nu en realitet


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder