AfterDawn: Nyheder

Humble Bundle åbner egen spilbutik med tidsbegrænsede tilbud

Skrevet af Martin Graversen @ 11.11.2013 23:44

Humble Bundle åbner egen spilbutik med tidsbegrænsede tilbud

Humble Bundle startede ud som en velgørenhedsindsamling, kaldet Humble Indie Bundle, hvor man betalte det man havde lyst til, for en håndfuld gode indiespil. Indsamlingerne er sidenhen blevet en regelmæssig begivenhed, som nu også kan omfatte store blockbuster-titler, samt en ugentlig Humble Weekly Sale, typisk med mere ukendte titler.
Pointen med Humble Bundle-projektet har hele tiden været, at indsamle penge til enten spilrelaterede velgørenhedssager eller nødhjælpsindsamlinger som Røde Kors. En del af det beløb man betaler går dog også til udviklerne af spillene og til folkene bag indsamlingen. Til dags dato, har Humble Bundle i alt omsat for over 280 millioner kroner, hvoraf over 110 millioner kroner er gået til velgørenhedsorganisationer.

Som supplement til deres betal-hvad-du-vil-indsamlinger, lancerer de nu deres egen spilbutik kaldet Humble Store. Spillene har faste priser, men de er alle billigere end spillenes normalpriser, de enkelte tilbud er dog kun tilgængelig i en begrænset tidsperiode.Læs også: Ny Humble Bundle inkluderer Batman: Arkham Asylum & -City, samt F.E.A.R. 2 & -3

Inden for det første døgn kan man for eksempel spare fra 50 til 70 % på populære indietitlen, som Don't Starve, Orcs Must Die! 2 og Euro Truck Simluator 2, men i fremtiden, skal man nok ikke forvente så mange gode tilbud på en gang. 10 % af salget går naturligvis til velgørenhed. De fleste af spillene kan i øvrigt indløses via Steam, men til en betydeligt laver pris end normalt.

Hob ind på Humble Store, køb et godt indiespil og støt en god sag. Husk også, at Humble WB Games Bundle stadig er aktuel, hvor du for under 30 kroner kan få fingrene i de to første Batman: Arkham-spil, samt F.E.A.R. 2 og 3.Kilde: Humble Mumdle

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder